Soutěž o vstupenky do Oskarova světa

Děti, dospívající, dospělí i aktivní prarodiče, všichni jsou vítání v zábavním parku Oskarův svět ve Freitalu (kousek od Drážďan).

Zažijte v Oskarově nevšedním zábavním parku něco opravdu netradičního na rozloze 15.000 m2! Objevte více než 50 atrakcí, spoustu kolotočů, dobrodružství a dobrot uvnitř i venku.

Můžete se těšit na obří skluzavky, mlsnou továrnu, Oskarův skok volným pádem, truhlářskou dílnu, fotbalový kulečník, halu s trampolínami, cákací oázu a mnoho dalšího.

Pražské zkratky: Kam v Praze s dětmi - Soutěž - Oskarův svět

Více informací o parku najdete i v češtině na webu – Oskarův svět.

Soutěž o rodinnou vstupenku do zábavního parku Oskarův svět

Odpovězte na jednoduchou otázku – inspirujte ostatní a vyhrajte 4 vstupenky do Oskarova světa.

Kam vyrazit v Praze s dětmi? Jaká akce či aktivita nadchla děti i vás?

Své odpovědi na otázku sdílejte prostřednictvím komentáře k tomuto článku do 14. října 2024 do 20.00 hod. 

Každý komentář musím schválit, nebojte se, že se ihned neobjeví na webu. Je to ochrana proti spamu.

Pozor, soutěžit mohou jen sledující Pražských zkratek, kteří odebírají e-mailový zpravodaj o Praze pro děti. Provedu kontrolu, zda je e-mail registrovaný v databázi. Nebude-li, budu losovat dalšího výherce.

📧 E-mailový zpravodaj o Praze pro děti

Náhodný generátor čísel vybere 1 výherce, který obdrží voucher na 4 vstupenky pro jednotlivce do zábavního parku Oskarů svět. Výherce zveřejním 15. října 2024 v komentáři tohoto článku a informuji jej prostřednictvím
e-mailu.

Všeobecné podmínky soutěží

71 komentářů u „Soutěž o vstupenky do Oskarova světa“

  1. Dobrý den, my vyrazíme do Cholupic na hasiče … jeden malý mi už asi doma roste 🙂
    Díky za tioy a hezký den, Romana

    Odpovědět
  2. Dobrý den. My jako každý rok vyrazíme do botanické zahrady. Pokaždé je to tam super. Moc se těšíme! Pěkný den Dita

    Odpovědět
    • Kinského zahrada, 2 hezké hriště, kolem vodopàdu, kašny a jezírka, přes Hladovou zeď ke Květnici na Petřín.

      Odpovědět
  3. Nam se libi dynove slavnosti v zahradnictvi Chladek. Super program pro deti i dospele. Navic maji skvele bistro 🙂

    Odpovědět
  4. Pávi ve Valdštejnské zahradě, lanovka na Petřín, bruslení v Jinonicích a úplně nejradši máme vyhlídky na ruzyňském letišti.

    Odpovědět
  5. Chystáme se na Petřín, prcek by rád na Halloween do Botanické a Dendrologické zahrady. Mimo Prahu bychom rádi jeli do Zvířetic na Hrnčířský dvůr. Snad se nám vše podaří stihnout 🙂

    Odpovědět
  6. Krásný den, rozhodně také doporučuji Dinopark u Džbánu, pak se chystáme do Cholupic na Hasiče, v listopadu bude v Playground akce s Legem, také se chystáme do kina na novou pohádku Rozzum v divočině, a když počasí dovolí vyrazíme na DOD na Točnou.

    Odpovědět
  7. Za nás je sázka na jistotu Zemědělské muzeum, zvlášť výstava traktorů. 😍 Už se těšíme i na všechny ty světelné parky, co v Praze vyrostou. Jeden by měla dojet dokonce k nám do Příbrami. 😱

    Odpovědět
  8. Zdravím, úžasné odpoledne jsme strávili na Chvalském zámku. Interaktivní výstava Trnkova zahrada je boží! Užily si ji jak děti (hlavně při volání kocoura 😅), tak i my rodiče u balancovníku 😀. A je zde i výstava nového loutkového filmu Život k sežrání – a ta taky stojí za to!
    Díky za vaše tipy ❤️

    Odpovědět
  9. Naše děti nadchla Tanzania, dětské zábavné hřiště s kavárnou a občerstvením, vydrží v ní celý den, navíc tam se sestrou můžeme vzít všechna naše věková rozmezí od nejmenších po největší. Nejmenší se vyblbnou v koutku jim určeném a větší skáčou na trampolinach a pobíhají v prolezacim hřišti. My si vychutnáte kávu a občerstvení 🙂

    Odpovědět
  10. Chodíme na veletrhy for kids na jaře i teď na podzim 4.-6.10. Zase půjdeme. Děti si pohrají v herně, vyberou první dárky k vánocům za super ceny a odnesou si spoustu dárečků od vystavovatelů

    Odpovědět
  11. Moc se těšíme na Signal festival, dětem se moc líbil ročník, který byl i u nás ve Vršovicích a loni jsme se byli podívat i na Trojský zámek nasvícený v prosinci (svátek sv. Lucie).

    Odpovědět
  12. Dobrý den,¨
    v Praze je nepřeberné množství, kam jít, ale za nás máme rádi Botanickou zahradu, herničku Panda nebo vyhlídku na letadla, Stromovku…

    Odpovědět
  13. Teď na podzim ideálně všechny dýňové akce- Chládek, Botanická zahrada.
    A pak kousek za Prahou Zoopark Nehvizdy a procházka s Alpakami ve Vrátkove. To jsou naše Top místa kousek od Prahy.

    Odpovědět
  14. My vyrazíme na Halloween do Botanické zahrady! Na podzimní prázdniny je malá s tatínkem, ale i tak stihneme oslavit halloween spolu.

    Odpovědět
  15. My se těšíme do Chvalského zámku na výstavu Trnkova zahrada 🙂 Ale byli jsme třeba na Dinosaurech na Džbáně a vydrželi jsme tam celý den!

    Odpovědět
  16. Nám se líbilo v Mayaland, Dinolive i Muzeum ocelových figurin. Když je pěkné počasí, tak doporučuji i Petřín nebo areál Vltavanu.

    Odpovědět
  17. Máme rádi dinopark na Harfě a taky se chystáme zkusit Black light adventure minigolf, vnitřní světélkující minigolf.

    Odpovědět
  18. Dobrý den,
    s dcerou chodíme pravidelně na Signál festival a do Botanické zahrady na výstavu dýní :-).
    Zaujala mě plánovaná akce s názvem „DETEKTIVNÍ KOSTÝMOVÝ VÍKEND – Trochu jiná pohádková Zahrada aneb Bacha na kocoura!“, která se uskuteční o víkendu 19.-20.10.2024 na Chvalském zámku.

    Odpovědět
  19. Poprvé jsme byli na Farmě Hanč ve Vraňanech, nádherne dýňové dekorace, parádní hřiště pro děti, jídlo, pití, vřele doporučuji, určitě znovu navštívíme.

    Odpovědět
  20. Chystám se s holčičkama do Lumina parku. Loni nás procházka bavila a letos to vypadá na zajímavý příběh.

    Odpovědět
  21. Pro milovníky metra můžu doporučit zážitkovou jízdu starým metrem a exkurzi v depu, termíny vypisuje Dopravní podnik. Teď se děti těší do Letňan na winter wonderland a do Botanické zahrady na Halloween.

    Odpovědět
  22. My chceme jet právě do Oskarhausen, když bude pěkně vzít kola a projet Polabí mezi Ústím a Drážďanami.

    Odpovědět
  23. Nemůžu vybrat jenom jednu věc a tak přikládám naše oblíbené výlety. Sázka na jistotu je pražská ZOO a nejlepší je vychytat i nějaké to krmení. Rádi chodíme také na hřiště na Točnou, což vždy spojíme s pěším výletem a obědem v Cholupicích. Milujeme také park ve Vestci, kde se dá grilovat s přáteli a děti se vyřádí u interaktivních her. V létě určitě nevynechat park Gutovka s vodními prvky a milujeme také botanickou zahradu. A v zimě už tradičně chodíme do divadla Minor a do zemědělského muzea. A největší předvánoční zážitek máme z Louskáčka ve Vinohradském divadle.

    Odpovědět
  24. Dobrý den, minulý víkend jsme byli v Letňanech na For Kids, překvapilo mě jak moc věcí na vyzkoušení tam pro děti měli. Pokud jde o Halloweenské akce, tak se stejně jako vloni chystáme do Botanické zahrady.

    Odpovědět
  25. Nám se moc líbí pravidelná každoroční akce Buchty a loutky a dětem v Kinského zahradách pod Petřínem, kde je mimochodem moc pěkné muzeum českého folkloru – Národopisné muzeum Národního muzea v prostorách letohrádku Kinských.

    Odpovědět
  26. Dobrý den, po letošních prázdninách u nás získal prvenství Areál Vltavanů a hřiště s velkou dřevěnou Sovou, tipy právě z těchto úžasných Pražských zkratek! 🙂 No a objevili jsme hřiště na Vinohradech, kde jsou oddělené trampolíny – jedna pro nejmenší děti a druhá pro větší – a užili jsme si to tam!
    Děkuji za Váš zpravodaj, pro naši rodinu hodně znamená. 🙂

    Odpovědět
  27. My se moc těšíme na Winter Wonderland v Letňanech, loni se to dětem moc líbilo. Pak na Halloween třeba v botanické a lampionovy průvod v Dubci, který je vždy zakončen krásným ohňostrojem. Z vnitřních míst mají naše děti nejradši hernu Toboga na Zličíně, Kralovstvi železnic a Aquapalace, kde si užívají tobogany.
    Já jako maminka se těším na vyzkoušení nové haloterapeutické herny Kidzbay, něco takového se v období virů a bacilů hodí..

    Odpovědět
  28. Se synem se těším na výstavu dýní do Botanické zahrady, půjdeme tam i na halloween. Chystáme se do ZOO, Království železnic a určitě zavíráme i do nějakých muzeí!

    Odpovědět
  29. My se v sobotu 19.10 chystáme na Kouzelný les skřítků do Kunraticko-Michelskeho lesoparku. Bude to strašidelná stezka pro děti a naše dcerka (6 let) se už moc moc těší 😁

    Odpovědět
  30. My pravidelně navstevujeme Zahájení divadelní sezóny v Horních Pocernicich – prima zarijova akce venku pro deti i dospele, zoo, aquapalace, zámek Chvaly, letos jsme dali i lodičky na Vltavě na Žofíně, zahrady pod pražským Hradem a díky tipu z Pražských zkratek i představení s hlidanim deti ve Stavovském divadle Bílá voda – my i deti nadšeni, doporučujeme!

    Odpovědět
  31. Momentálně se těšíme, až půjdeme omrknout do Botanické zahrady halloweenskou vyzdobu k Día de los muertos. Jinak chceme zkusit také Winter wonderland, snad nadchne i prcka 🙂

    Odpovědět
  32. Máme rádi Stromovku, Gutovku, Toulcuv dvůr a Hamr v Záběhlicích. Z akcí pak drakiadu v parku U Čeňku a lampionový průvod Průhonickým parkem.

    Odpovědět
  33. Děti byly nadšené z návštěvy svíčkárny, mýdlárny a čokoládovny v Šestajovicích, kde si vyrobily hallowenské svíčky, citronová mejdlíčka a ještě krmily zvířátka v ZOOkoutku. A jako každý rok, půjdeme na výstavu dýní a zeleniny do Malešické botanické zahrady v Praze, ul. Pod Táborem (Botanická SOŠ Jarov a vstup je zdarma).

    Odpovědět
  34. U nás teď frčí dýně, dinosauři a houby. Takže jsme byli několikrát v Dinolive, teď čekáme, až se znovu otevře v kombinaci se světly a zatím tedy jen Dinopark na Harfě. Dál je super výstava dýní v Botanické zahradě. Naštěstí teď je top i každý les a park.😃

    Odpovědět
  35. Štefánikova hvězdárna na Petříně nikdy nezklame, děti jsou vždy nadšené…a dospělí taky. 🙂

    Odpovědět

Napsat komentář