Dětská oslava narozenin v Praze

Hledáte zajímavé místo pro uspořádání malé i velké narozeninové oslavy pro děti? Připravte dětem narozeninovou oslavu, na kterou nezapomenou. Pojďte se inspirovat mým seznamem, kam postupně přidávám zajímavé tipy na oslavu narozenin v Praze.

Dětská oslava narozenin v Praze

Zábava na narozeninové oslavě se odvíjí od věku oslavence i počtu hostů. Oslavu lze uspořádat v řadě mateřských center i kavárnách s dětským koutkem. Do mého seznamu jsem vybrala méně obvyklá místa pro uspořádání narozeninové oslavy.

Pronájem dětského koutku pro 20 lidí: 2 hodiny jen pro vás a welcome drinky k tomu
Pronájem dětského koutku pro 20 lidí: 2 hodiny jen pro vás a welcome drinky k tomu

V Crowd Café se děti dosyta vyřádí na montessori hracích prvcích, v kouzelných domečcích s kuchyňkou, stavebnicemi a spoustou dalších hraček. U hracího prostoru je i stůl se židlemi, kam si mohou sednout všichni, kdo si zrovna nehrají.
Po domluvě si můžete připravit i vlastní občerstvení, zvlášť pokud máte hodně malé děti, které zatím nesní jen tak ledacos. Akční cena za pronájem – TADY!

Narozeninová oslava ve Stromovce

Hledáte program na venkovní narozeninovou oslavu? Venkovní zážitková hra Magická zvířata je připravena ve Stromovce pro 2 až 5 kouzelníků a podporuje rozvoj kreativního a logického myšlení, ideální i jako program na venkovní narozeninovou oslavu.

Sleva 200 Kč na venkovní zážitkovou hru Magická zvířata: Sleva 200 Kč platí po zadání slevového kódu: PRAZSKEZKRATKY

Platnost je do 20. října 2024. Více info na webu Gate to game

Tip Pražských zkratek: Po oslavě pak můžete uspořádat piknik. Ve Stromovce najdete hned několik míst pro opékání, a to v blízkosti ulice Za elektrárnou (kde můžete i zaparkovat). Rezervace předem není možná. Poblíž piknikového místa je k dispozici i mobilní WC. 

Nerf Aréna pro 6
S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze


Prověřte svoje schopnosti a taktiku při „hře na válku“ v NERF areně! Slogan „NERF a nebo nic“ vám bude hned jasný. Tato populární hra je skutečně pro všechny věkové kategorie a v oblibě ji mají malý i velcí.
Oproti paintballu nebo airsoftu je totiž bezbolestná. Hraje se s futuristickými blastery, které střílí pěnové šipky.

Přijďte si k nám do Nerf Areny tuhle záležitost vyzkoušet na vlastní kůži. Více info – TADY!

Junior Paintball pro skupinu 6 hráčů
S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze

Tahle adrenalinová zábava není už jen pro dospěláky. Junior paintball pro šest je určen pro celou rodinu. Vaši nejmenší tak mohou zažít den plný zábavy a adrenalinu se svou partou anebo i s rodiči. Junior paintball zajišťuje maximální ochranu – samozřejmostí je celo-hlavová maska, ochranná vesta, kombinéza s ochranným krčním límcem a dětské paintballové rukavice. Hlavním prvkem, který zaručí bezbolestnou hru, jsou malé kuličky a menší a lehčí značkovače. Děti se tak mohou bez větší námahy pohybovat. Více info – TADY!

Narozeninová oslava v Národním muzeu
Zajímavý program připraví na pobočce Národopisného muzea, Českého muzea hudby i Náprstkově muzeu asijských, afrických a amerických kultur. Více info – TADY!

S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze
Více info – TADY!

Úniková hra Star Wars pro 4 hráče

Vyzkoušejte únikovou hru inspirovanou vesmírnou sérii Star Wars. Ocitnete se v občanské válce a váš tým bojuje na straně povstalců. Vašim špehům se podařilo zmocnit tajných plánů nejdokonalejší zbraně Říše – Hvězdy smrti. Krásná princezna Leia, která je pronásledována agenty Impéria, plány nahrála do droida R2D2. Jeho cíl je dopravit se na Pouštní planetu – Tatooine. Vy musíte najít droida R2D2 a pomoci mu dostat se v záchranném modulu na Tatooine dříve, než vás zajmou vojáci Impéria. Nechť vás Síla provází!

S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze
Více info – TADY!
Dětský party balíček pro 5

Připravte se na zábavnou a aktivní oslavu narozenin v Action Park. Děti si vyzkouší lidský stolní fotbal, basket & golf connect, ale i fotbalové šipky a gigantický „beerpong“.

V průběhu 3 hodinového programu bude čas také sfouknout svíčky a rozbalit všechny dárky.

S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze
Narozeninová oslava ve znamení čokolády

Narozeninovou oslavu můžete uspořádat i v čokoládovém zážitkovém centru Chocotopia v Průhonicích. Na programu je nejen komentovaná prohlídka centra s průvodcem, ale i čokoládový workshop (výroba vlastní tabulky čokolády nebo kolekce čokoládových lízátek).
Více info – TADY!

S dětmi v Praze: oslava narozenin pro děti v Praze
Více info – TADY!
Narozeniny v muzeu

Chcete zažít netradiční oslavu narozenin, spojenou s návštěvou výstavy a tvůrčím programem? Uměleckoprůmyslové muzeum připravilo program pro děti ve výstavě Plejády skla zaměřený na vlastnosti a estetickou hodnotu skla, který je vhodný pro děti od 5 do 12 let. Skupinka je maximálně 10 dětí a 6 dospělých, program s lektorkou trvá 1,5 hodiny. Poté je v ateliéru muzea prostor pro oslavu 1,5 hodiny. Možnost občerstvení i dortu z naší restaurace Času dost i bez občerstvení nebo s vlastním.

Půjčení virtuální reality Oculus Quest + 25 nejlepších VR her s doručením až domů

Na vyzkoušení virtuální reality už nepotřebujete nadupaný počítač ani herní konzoli, stačí se spojit s Virtulo. 

Půjčení virtuální reality Oculus Quest + 25 nejlepších VR her s doručením až domů po celé ČR


Herní set Oculus Quest včetně 25 nejlepších VR her vám kurýr přiveze až ke dveřím. Nic nemusíte nastavovat, jen zapojíte do zásuvky a hrajete! VR není zábava jen pro jednoho, díky možnosti streamování přes televizi nebo monitor se budou bavit i ti, kteří zrovna nemají headset na hlavě. Perfektně se tak hodí na (nejen) narozeninové párty. Více info – TADY!