Zpravodaj o Praze pro děti aneb kam vyrazit s dětmi v Praze?

Lámete si hlavu, kam vyrazit s dětmi v Praze? Už nemusíte.

Přihlaste se k odběru e-mailového zpravodaje o Praze pro děti a Pražské zkratky vás každý měsíc upozorní na zajímavé akce pro rodiny s dětmi v Praze a okolí. Připomenou vám divadelní představení, koncerty či výstavy. Doporučí restaurace i kavárny, kde jsou rodiny s dětmi vítaným hostem.

Není naším cílem zahltit vás komerčními aktivitami, které naruší rodinný rozpočet. Naopak! Řada zajímavých akcí se v Praze pro děti koná zdarma.

1. den v měsíci vychází tradiční e-mailový zpravodaj o Praze pro děti, který obsahuje tipy na konkrétní akce pro rodiny s dětmi v daném měsíci. Obsahuje minimálně 10 tipů.

10. den v měsíci vychází speciál, který obsahuje tipy na konkrétní téma související s Prahou

20. den v měsíci vychází speciál, který přináší tipy, jak ušetřit s dětmi v Praze. Obsahuje tipy na aktuální slevy, slevové kódy i tipy, jaké aktivity jsou v Praze dostupné zdarma.

V každém e-mailu je možnost odhlásit odběr následujících e-mailů.

První e-mailový zpravodaj o Praze pro děti vyšel 1. září 2021. Starší vydání najdete v archivu Pražských zkratek.

V srpnu 2024 má už více než 7200 odběratelů.

E-mailový zpravodaj o Praze je ZDARMA.

Pravidelné vydávání e-mailového zpravodaje o Praze pro děti můžete podpořit nákupem v e-shopu, kde najdete to nejkrásnější o Praze nejen pro děti. Máte už všechno potřebné o Praze doma a přesto chcete podpořit Pražské zkratky? Pomohla vám naše rada nebo obsah na sociálních sítích IG/FB? Nebo informace na tomto webu?

Kupte si půlroční či roční předplatné e-mailového zpravodaje!

Předplatným 20Kč/měsíc získáte možnost účastnit se soutěží o rodinné vstupenky i speciální slevové kódy, které budou určeny jen pro předplatitele. Každý měsíc odměním jednoho z nových předplatitelů panoramatickou mapou Prahy. Každý předplatitel obdrží zdarma e-magazín Léto v Praze.

Předplatné e-mailového zpravodaje o Praze pro děti